Пост газозварювальника переносний ПГС 5/5 №2

7,700.00 грн.

Артикул: BE1253 Категорія:

Опис

<< Комплекти газозварювальні в асортименті

Презентація PDF для Друку

Пост газозварювальника переносний ПГС 5/5 №2

 

Висота 500мм. Ширина трохи більше 400мм. Глибина 140 мм. Вага трохи більше 20кг.

 

Комплектація: Балон кисневий 7л (вен. ВК-94-07), Пропановий 5л (вен.КВ-1п) повіренні відповідно до ГОСТу 949-73 У150. Корзина металева з закріплювальними елементами,  Редуктори БКО-50, БПО-5,  рукав газозварювальний 6мм. 10м, вогнетривкі клапани КОК/КОГ, Пальник або різак на вибір.
Ориєнтовна Ціна; від 7700 грн.
Скомплектуєм  пост під ваші потреби.
Комплект газозварки всецело подогнан для профессионального выполнения газосварочных работ на производстве или в сети сервисного технического обслуживания.
Габариты и вес максимально являются доступными и подогнанными для комфортного транспортирования и не измененно придержаны все стандарты в соответствии ГОСТам ТУ для обеспечения всё тех же профессиональных качеств заправляемого газосварочного аппарата.
Збільшений об’єм кисневого балона до 7 літрів дозволяє виконувати роботи з часткової різки металу без перевантажень за об’ємом. Пропановий балон з вуглецевої сталі за ГОСТом 949-73 і водневим вентилем все також в 10 разів міцніший, ніж звичайний пропановий балон ГОСТ 15860-84. Що характеризує максимальний термін експлуатації. Даний комплект буде найкращим придбанням із відомих Вами раніше у середовищі газозварювального обладнання.
Інше обладнання по темі:
ballony_propanovi_gazovi_kupit kislorod_ballon(1)
Газові балони пропанові Кисневий балон Кисневі редуктори Пропанові редуктори

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.